Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger utsattes för intensiva burop på tågstationen i Stoke.

Wenger utbuad på tågstationen

sön 7 dec 2014 kl 22:24

Efter lördagens förlust mot Stoke har kritiken mot Wenger varit hård. Några kritiker gick dock längre än så när Arsenallaget lämnade Stoke.

Arsenal föll med 3-2 mot Stoke på Britannia Stadium på lördagen. Arsenal låg under med 3-0 i halvtid och redan då riktades burop från bortasektionen mot Arsene Wenger och laget. Efter matchen fortsatte missnöjesyttringarna.

Ett videoklipp cirkulerar på sociala medier där ett antal personer buar ut Wenger när han går över perrongen på stationen i Stoke för att gå ombord på tåget till London. Någon hörs i klippet ropa "Där är han" innan flera personer ljudligt buar ut och förolämpar Arsenalmanagern som blir uppenbart påverkad av händelsen. 

I matchen mot West Bromwich för en vecka sedan hölls en banderoll med texten "Arsene, thanks for the memories but it's time to say goodbye" upp på Arsenalsektionen.