Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger låter inte burop och förolämpningar påverka honom.

Wenger: Döm oss i maj

mån 8 dec 2014 kl 21:58

Det är en del av jobbet. Arsene Wenger låter inte hån och burop påverka honom inför matchen mot Galatasaray.

Arsenalmanagern utsattes efter matchen mot Stoke för burop och förolämpningar från Arsenalfans när han klev på tåget på tågstationen i Stoke. Fransmannen tar dock det inträffade med jämnmod.
- Vi måste stå ut med sådant. Vi är professionella fotbollsspelare och fotbollsmänniskor så det är en del av vårt jobb, säger Arsene Wenger på presskonferensen inför Arsenal-Galatasaray.

- Vi kan inte leta ursäkter just nu. Vi är nere, och alla känner det. När man drabbas av en motgång måste man svara med en stark insats. Men man kan inte garantera att man aldrig mer kommer att förlora en match och det finns många lag som kan förlora mot Stoke. Man måste vara realistisk också.

- Hur man svarar efter en förlust är alltid viktigt. Alla är besvikna efter resultatet i Stoke men Premier League är tuff och vi vill bli bedömda i slutet av säsongen. Det är då vi vill ha omdömen och inte direkt efter varenda match när känslorna svallar. Nu handlar allting om att få tillbaka stabiliteten i försvaret och därefter får vi se var vi är i slutet av säsongen.