Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tvåmålskytten Ramsey klappas om av diton Podolski.

Ramsey: “Inte mitt snyggaste mål”

tis 9 dec 2014 kl 23:42

Aaron Ramsey svarade för två mål när Arsenal besegrade Galatasaray. Det andra kan vi redan nu utse till ett av säsongens snyggaste.

Ramsey var särskilt nöjd med det offensiva spelet.
- Vi kom självklart hit för att vinna och det klarade vi bra, så det är vi naturligtvis glada över. Vi såg farliga ut i varje anfall ikväll och det var också skönt att göra fyra mål. Avslutningen på gruppspelet är riktigt bra och nu ser vi fram emot vilka vi får i nästa runda, säger walesaren till Sky Sports.

Ramsey löpte ifrån hemmaförsvaret i den tionde minuten och gjorde 2-0. Dessförinnan hade han passat fram till Podolskis 1-0-mål. Snackisen efteråt är dock mittfältarens andra mål - ett mycket tekniskt skickligt avslut på halvvolley från 30 meter som gick rakt upp i krysset.
- Bollen flög ut ur straffområdet och jag tänkte “Varför inte?” och gav det en chans. Som tur var gick den in. Det är ett av mina snyggaste mål, men jag gillar det jag gjorde mot Norwich mer.

Arsenal hade behövt vinna med sex mål för att vinna gruppen vid ett Dortmundkryss. Spelarna var medvetna om förutsättningarna inför matchen.
- Vi kom hit och klarade nästan av det vi var tvungna att göra för att sluta etta i gruppen, men det räckte inte. Vi hade flera spelare som gjorde första matchen i A-laget och de gjorde briljanta insatser.

I halvtid byttes Ramsey ut men det ska förhoppningsvis inte vara någon fara med hans medverkan i matchen mot Newcastle på lördag.
- Jag fick en känning i baksidan av låret och förhoppningsvis hinner jag återhämta mig till på lördag. Det är inget allvarligt.

Uppdatering: Efter att själv ha sett målet har Ramsey uppenbarligen ångrat sig efter det något modesta uttalandet direkt efter matchen.
- Har sett det andra målet nu, och det är definitivt det snyggaste jag har gjort, skriver tvåmålsskytten på sin Facebook-sida.