Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Song lever livet i östra London nu för tiden.

Song: "Fabregas ville tillbaka till Arsenal"

sön 28 dec 2014 kl 14:40

Alex Song har gett en stor intervju med L'Equipe inför dagens möte med Arsenal. Där säger han att han ville tillbaka till The Gunners i sommar - något som Fabregas också var sugen på.

På bilden sträcker Alex Song händerna i luften och firar att han skrivit på för West Ham. Mittfältaren är utlånad från Barcelona.
Han lämnade Arsenal 2012.
Nu säger Song att han ville komma tillbaka till The Gunners när han återvände till England i somras.
-Jag var i Arsenal lång tid och vi vann inget. Varje år tappade vi de bästa spelarna. Det var Cesc, van Persie och Nasri. Hade klubben haft alla kvar hade vi vunnit ligan. Sen kom chansen att gå till Barcelona och det säger man inte nej till.
- Jag skulle ha velat komma tillbaka till Arsenal, men de ville inte ha mig. Sånt är livet. Jag är inte arg på dem, säger Song.

Arsene Wenger snackade om Song efter matchen mot QPR och sa:
- Jag tog hit honom när han var 17 år och behöll honom när andra åsikter var något annat, ingen behöver övertyga mig om att det är en bra spelare.

Song snackade även om Cesc Fabregas i L'Equipe.
De båda känner varandra väl sedan tiden i Arsenal.
- Cesc ville också komma tillbaka till Arsenal i somras, men de ville inte aktivera sin utköpsklausul. Det var överraskande. När jag ser honom och vad han gör i Chelsea så tycker jag att han är ännu bättre än tidigare.