Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Enligt Wenger kommer David Ospina att vara tillbaka mellan stolparna i FA-cupens tredje omgång på söndagen.

Wenger: "Ospina står på söndag"

lör 3 jan 2015 kl 11:58

Arsenalmanagern var besviken när han mötte pressen efter förlusten mot Southampton.

- Jag är besviken eftersom det var en självförvållad förlust. Vi gjorde misstag i försvaret och det straffade sig, sa Wenger på presskonferensen.

Nyförvärvet inför säsongen, David Ospina, har varit skadad mestdelen av hösten men de senaste två matcherna har han befunnit sig på avbytarbänken. Därför var många oroliga för en ny skada på colombianen då unge Damien Martinez ersatt Ospina på bänken under matchen mot Southampton.
- Anledningen till att han inte var med idag är att han kommer spela på söndag, kommenterade Wenger.

- Min största oro är bristen på defensiv stabilitet. Det ser ut som att vi är på väg att få till det men då går vi på en till nit, vi måste lära oss av det väldigt snabbt, fortsatte fransmannen.
- Vi försvarade oss inte bra i vår sista tredjedel. Vi hade kontroll på matchen men gav bort allt. Man har inte råd med den typen av misstag på den här nivån, sa Wenger i en intervju med Skysports.

Wenger var inte helt nöjd med domarens bedömning av situationen där Sanchez blev fälld.
- Jag måste även berömma domaren som inte gav rött kort när Sanchez var igenom. Det är utom mitt förstånd, jag kunde inte se av vilken anledning han inte tog utvisningen. Om en mot en med målvakten inte bedöms som uppenbar målchans så vet jag inte när det kan vara det, fortsatte Wenger. 

Angående Lukas Podolskis position i truppen sa Arsenalmanagern följande på presskonferensen:
- Han var inte tillgänglig idag. Han hade haft chans att starta matchen men var skadad.