Medlemmar: 7584 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får Theo göra sin första start sedan vinsten mot Tottenham i FA-cupen för ett år sedan?

Walcott från start mot Hull?

sön 4 jan 2015 kl 10:45

Bortsett från nyårsdagens nederlag är det med goda minnen Gunners tar emot Hull i FA-cupen på söndagen.

Arsene Wengers presskonferens inför reprisen på förra vårens FA-cupfinal hölls redan efter matchen mot Southampton. Då menade Wenger att det, med undantag från målvaktssidan, kommer vara samma trupp som i mötet med Southampton.

På en fråga om Mathieu Flamini medgav dock Wenger att landsmannen möjligtvis skulle hinna vara tillbaka till dagens match. Han trodde inte att Mesut Özil, som var tillbaka i full träning i fredags, kommer medverka mot Hull, men uteslöt det heller inte.

På målvaktssidan vilas Wojciech Szczesny och enligt vad Wenger sa efter matchen mot Southampton blir det David Ospina som får göra sin FA-cupdebut.

Innan matchen mot Southampton meddelade Wenger att Theo Walcott var nära en plats i startelvan. Frågan är om den kommer ikväll mot Hull, med tanke på frånvaron av Olivier Giroud, Danny Welbeck, Yaya Sanogo och, nu än mer permanent, Lukas Podolski.