Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Podolski inte helt nöjd med Wenger.

Podolski sågar Wenger

fre 9 jan 2015 kl 11:42

Lukas Podolski tröttnade på bänknötandet i London och tvingade fram en flytt till Inter. Nu riktar tysken besk kritik mot Wenger.

Arsene Wenger matchade Lukas Podolski minimalt under hösten och den tyske världsmästaren ledsnade på livet på bänken. En lånedeal till Inter blev mer och mer aktuell - trots att Wenger garvade bort italienarnas intresse som ett skämt.
Men förra vecka blev utlången verklighet och Podolski debuterade för sin nya klubb borta mot Juventus (1-1).

Idag publicerar The Sun citat där Podolski riktar skarp kritik mot Wenger.
"Han sade ingenting till mig. Han ringde inte och sade inte hej då. Jag behöver inga blommor eller hej-då-pussar från honom, men det handlar om respekt. För mig är det viktigt. Jag gjorde allt som kunde för klubben, jag tror inte att jag gjorde något fel. Jag blev inte full. Jag hade en fantastisk tid i Arsenal och jag vill tacka klubben och fansen. Hade jag fått fem eller tio matcher och varit dålig hade jag kunnat säga "fair enough, jag är inte tillräckligt bra". Men jag spelade inte mycket och Inter jag mig en chans. Jag snackade med Roberto Mancini och han gjorde det enkelt för mig att komma hit. Jag är som bäst när jag spelar i mitten som nummer tio eller som en anfallare, men vi får se hur han vill ha det".

Arsene Wenger fick så klart frågor detta på dagens presskonferens och sade:
- Jag förnekar det där totalt. Jag hade många konversationer med honom. Utan mitt tillstånd hade han inte kunnat bli utlånad.