Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Theo Walcott nätade mot Aston Villa.

“Tacksam över att få spela med Özil”

sön 1 feb 2015 kl 17:14

Theo Walcott gjorde sin första match från start i ligan sedan nyårsdagen 2014. Mittfältarens tackade för förtroendet genom att göra 3-0-målet mot Aston Villa.

Walcott var nära att bli målskytt redan i den första minuten då han fick fritt fram mot mål efter en löpning i djupled. En Villa-försvarare hann dock tillbaka och täckte ut bollen till hörna. Mittfältaren tycker att Arsenal inte riktigt kom igång under matchens första 45 minuter.
- Första halvlek var ganska försiktig. Aston Villa hade en tydlig matchplan och satte press på oss. 1-0 i halvlek hade vi nog nätt och jämnt gjort oss förtjänt av, säger Walcott till Skysports.

I andra halvlek lossnade spelet ordentligt för både Arsenal och för Walcott, som gjorde sitt andra mål på två matcher när han satte 3-0 efter en dryg timmes spel.
- Men i den andra halvleken - jag har svårt att tänka mig en halvlek med ett mer dominant lag om jag ska vara ärlig.

Precis som Walcott gjorde Mesut Özil sin första ligamatch från start efter skadeuppehållet. Och precis som engelsmannen gjorde han mål för andra matchen i rad.
- Mesut har jobbat stenhårt för att bli fit och nu har han gjort två mål på två matcher. Både hans spel fantastiskt liksom hans bolltouch. Jag har inte haft möjlighet att spela så mycket med Mesut sedan han kom till klubben och jag är tacksam över att få göra det nu, avslutar Walcott.