Medlemmar: 5482 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En ny skada på Ramsey oroade Wenger efter vinsten mot Leicester.

Wenger om Ramsey: "Det ser inte bra ut"

tis 10 feb 2015 kl 23:47

Arsene Wenger var nöjd över första halvlekens insats och de tre poängen. Mer oroad var han över att Ramsey och Alexis tvingades lämna planen i förtid.

Att Arsenalmanagern var nöjd efter första halvlek var kanske inte så konstigt med tanke på hemmalagets trygga 2-0-ledning. I den andra halvleken reducerade dock Leicester och gjorde matchen onödigt spännande.
- Vi hade kontrollen i den första halvleken men tappade sammanhållningen och vår tekniska överlägsenhet [i den andra], sa Wenger till pressen efter matchen.
- Derbyt satt litegrann i huvudet på oss men framförallt i benen. Som ni såg förlorade Spurs i slutminuterna - det var en väldigt intensiv match [i lördags], fortsatte Wenger.

Aaron Ramsey blev inbytt men hann bara spela åtta minuter innan han tvingades halta av planen:
- Det ser inte bra ut. Han har slagit upp skadan flera gånger, det är svårt att veta varför. Han har inte spelat för mycket. Tidigare oroade jag mig aldrig över honom men numera är jag mer försiktig med honom.

Även Alexis Sanchez byttes ut efter att tidigare under matchen ha åkt på en smäll.
- Sanchez fick en smäll på knäet och efter det var han inte sig själv. Jag vet inte om han kommer vara borta. Jag ville ta ut honom i halvtid men han sa "nej, jag är okej", sa Wenger som ändå inte verkade allt för oroad över chilenarens skada.

Att döma av kommentarerna kommer Ramsey troligen bli borta en längre tid medan Alexis med lite tur kan vara spelklar redan till helgen.