Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är tillbaka - igen.

Henry tränar Arsenals ungdomslag

fre 20 feb 2015 kl 17:53

Thierry Henry är tillbaka i England och har börjat sin tränarutbildning. Nu leder klubbens bäste målskytt genom tiderna en del av ungdomslagens träningar.

Vid sidan av sitt expertkommentatorsjobb på Sky har Thierry Henry dragit igång sin tränarutbildning. Arsene Wenger sade tidigt att den forne skyttekungen alltid var välkommen till Colney för att sköta det praktiska arbetet.
Det har fransmannen nu gjort.
I veckan kom uppgifterna och idag kommenterade Wenger Henrys närvaro på Arsenals träningsanläggning.
- Han tar de första stegen nu för att bli tränare och i början är det alltid lite imponerande. Det är bra för våra unga spelare att bli tränad av honom, han är en legendar i klubben, säger Wenger på presskonferensen.

- Han har varit här en eller två gången, men jag vet inte hur ofta han måste göra sina träningar. Jag träffar honom inte här för ungdomslagen är på en annan anläggning. Men vi välkomnar alla gamla spelare tillbaka, säger Wenger.