Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inte ens en bruten näsa kunde stoppa Francis Coquelin från att delta i 2-1-segern mot QPR.

"Vi var pressade i första halvlek"

ons 4 mar 2015 kl 23:23

Arsenal lyfte spelet till den andra halvleken enligt mittfältsankaret Francis Coquelin. Det var segerreceptet mot QPR.

- Det var en otroligt viktig seger, särskilt som att alla de andra lagen i toppen vann sina matcher. Jag är riktigt glad över de tre poängen och nu måste vi fortsätta vinna våra matcher, säger Coquelin till Sky Sports.
- I första halvlek lyckades de sätta press på oss, men i andra halvlek höll vi bollen på backen, spelade vårt spel och gjorde två fina mål med chans på ett tredje. Det är så vi måste spela när vi hamnar under press.

Arsenal tog ledningen genom två mål på fem minuter genom Olivier Giroud och Alexis Sanchez, men med drygt tio minuter kvar reducerade hemmalaget och skapade nerv under avslutningen av matchen.
- Så här är det i Premier League. Ett mål kan komma från var som helst och när man tror att man kontrollerar matchen kan man plötsligt släppa in en boll. Alla matcher är tuffa, så jag är glad över de tre poängen.

Coquelin fick flera smällar på näsan i matchen mot Everton i söndags och tvingades då byta. Mot QPR spelade han med en ansiktsmask som skydd och tack vare det kände fransmannen inget obehag.
- Det gällde att ta några nickdueller i början för att komma in i det, men sedan var det bara att köra och det var inget problem att se med masken på. Det medicinska teamet har gjort ett bra jobb så näsan känns bra. Den är lite svullen, men det går åt rätt håll.