Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel är troligtvis tillbaka nästa vecka.

Skadeläget inför lördagens match

fre 13 mar 2015 kl 11:00

UPPDATERAD: Arsene Wenger har lämnat senaste skadeläget i onsdags inför den viktiga matchen mot West Ham på Emirates på lördag.

Skadeläget är konstant kan man tycka men i mörkret så finns det ljus och Arsene Wenger lämnade följande information angående de senaste skadorna och de spelare som har varit rehabträning ett tag:

Alex Oxlade-Chamberlain har en sträckning/bristning i låret efter matchen mot Manchester United och antagligen vara borta ca fyra veckor.

Mathieu Flamini är tillbaka i träning och har gjort framsteg med hårt rehabträning. Han kommer vara tillgänglig inför matchen på lördag.

Gabiel är troligtvis tillbaka i träning på lördag eller måndag och kommer förhoppningsvis vara tillgänglig i den viktiga returen mot Monaco.

Jack Wilshere jobbar på hårt med rehab och svarar bra mot den träningen. Han är tillbaka i träning snart enligt Arsene.

UPPDATERING

Arteta är tillbaka i fullträning idag och är klar inom tre veckor.

Det snackades även en del om vad Arsene ser på de andra ligornas vinter uppehåll ute i Europa och vad detta gör med engelska lag om INTE använder sig av ett vinteruppehåll och Arsene tycker då att det är lite vidskepligt att pratat om uppehållen som någon fördel. Man är alltid i farozonen mot lag som Bayern, PSG eller Barcelona.

Frågan om att han kommer anpassa uttagningen i helgen på grund av den avgörande matchen mot Monaco så kom svaret att det inte är aktuellt att spara på krutet och vila spelare. Inte mer en de som är redan skadade. Det gäller att vinna alla matcher framöver. Alla matcher är avgörande i respektive tävling.