Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Häng på och se Arsenal på puben.

Fira påsk med Arsenal Sweden

ons 1 apr 2015 kl 12:12

På påskafton möter vi Liverpool i en viktig match. Arsenal Sweden anordnar träffar i 7 orter runt om i landet.

Lördagens match mot Liverpool erbjuder en möjlighet för oss att koppla ett starkare grepp om en topp fyra-placering, samtidigt som vi gör det lite svårare för Liverpool att komma ikapp. Det kommer bli en tuff match då Liverpool har haft bra form innan förlusten mot Manchester United strax innan uppehållet. Dock slås deras form av ett annat lag - nämligen oss med sex raka segrar.

Ytterligare en seger på lördag skulle betyda att vi får lite luft mellan oss och Liverpool - någonting som bara är positivt inför slutspurten. Har du inte möjlighet att vara på plats på Emirates Stadium kan du göra det näst bästa - nämligen se matchen tillsammans med andra Gooners runt om i landet.

Det anordnas matchträffar i sju olika orter på lördag och du anmäler dig enklast genom att klicka på din stad nedan:

Så ta en paus från ägg och påskgodis och kolla fotboll ihop med likasinnade. Hoppas vi ses!