Medlemmar: 8795 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Abou Diaby kan ha gjort sitt i Arsenaltröjan.

Wenger har bestämt sig om Diabys framtid

tor 2 apr 2015 kl 12:38

Abou Diabys kontrakt går ut efter den här säsongen. Arsene Wenger säger att han har gett fransmannen besked om framtiden i Arsenal.

Abou Diaby, som värvades till Arsenal i januari 2006, har som bekant haft en karriär som har varit svårt präglad av skador. Den här säsongen har fransmannen bara spelat en match för A-laget – mot Southampton i ligacupen i höstas.
Mittfältarens kontrakt med Arsenal går ut i sommar och Wenger uppger nu att han har diskuterat framtiden med sin landsman.

- Jag har fattat mitt beslut. Jag har pratat med honom och berättat hur jag ser på framtiden och nu måste han fatta ett beslut. Självklart förstår han att han måste spela bra och visa att han kan vara med i laget kontinuerligt. Om han lyckas med det får vi se vad som händer. Jag vill inte gå in på detaljer, men vi kommer att träffas igen och bestämma hur vi går vidare. Beslutet måste vara kopplat till hur mycket vi får se av hans närvaro, säger Arsene Wenger.

Inga glasklara besked från Arsenalmanagern med andra ord, men mycket talar för att Diaby inte finns kvar i klubben nästa säsong.