Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Steven Gerrard missar matchen mot Arsenal på grund av avstängning.

Liverpool: Sterling och Sturridge redo

tor 2 apr 2015 kl 13:04

Liverpool har haft en hel del skadebekymmer den senaste tiden. Flera av nyckelspelarna väntas dock kunna spela mot Arsenal.

Liverpools manager har haft anledning till oro under den senaste veckan. Daniel Sturridge tvingades lämna återbud till Englands matcher mot Litauen och Italien under landslagsuppehållet medan Raheem Sterling lämnade samlingen efter matchen mot Litauen. Dejan Lovren fanns inte med i Kroatiens match mot Norge och Adam Lallana tvingades utgå i halvtid i Liverpools senaste ligamatch, förlusten mot Manchester United.

Alla fyra spelare väntas dock återhämta sig till lördagens match och ska finnas med i Rodgers matchtrupp. Däremot saknas Steven Gerrard, som är avstängd efter det röda kortet mot United, och Martin Skrtel som fick tre matchers avstängning sedan videogranskning visat att han stämplade Uniteds målvakt De Gea i slutet av samma match.