Medlemmar: 6496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud firar med 1-0-skytten Bellerin.

Giroud och Bellerin efter matchen

lör 4 apr 2015 kl 18:40

Hector Bellerin inledde målskyttet och Olivier Giroud avslutade det. Här är deras tankar efter 4-1-vinsten mot Liverpool

Giroud tycker att Arsenal genomförde matchtaktiken väl.
- Vi visste att Liverpool alltid startar matcherna bra och vi ville sätta dem under press från början. Vi gjorde det bra genom att pressa högt i banan och de förlorade bollen i backlinjen flera gånger. Vi kunde ha gjort fler mål i första halvlek och vi var mycket nöjda med att leda med 3-0 i halvtid, säger fransmannen.

- Vi vill avsluta säsongen starkt och ta en match i taget. Vi måste fokusera på våra egna resultat innan vi tittar på hur det går för Chelsea och Manchester City. Vi vill vinna varenda match och efter det får vi se vad som händer.

Hector Bellerin är inne på samma spår som Giroud.
- Laget spelar definitivt väldigt bra och vi fokuserar på en match i taget för att spela så bra som möjligt och ta så många poäng som möjligt. Vi har bra momentum och vi vill verkligen försöka sätta press på de andra lagen. Vi jobbar hårt och har bra sammanhållningen. Om vi fortsätter så här kan vi åstadkomma något riktigt stort, säger Bellerin.