Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal ska till Wembley igen.

Gå på matchträff på lördag!

tor 16 apr 2015 kl 09:40

På lördag är det dags för semifinal i FA-cupen då Arsenal beger sig till Wembley för att möta Reading. Arsenal Sweden anordnar matchträffar på sju orter för den som inte har möjlighet att besöka London.

Förra säsongens FA Cupvinst har verkligen gett mersmak och på lördag är det dags för Arsenal att återigen kliva in på Wembleys matta. Den här gången är det Reading som står mellan oss och en finalplats men som vi lärde oss förra säsongen mot Wigan är även de "lätta" matcherna svåra i cupen.

Det gäller alltså att spelarna gör jobbet på planen, att fansen gör jobbet på läktaren och vi som inte har möjlighet att vara på plats får göra vårt bästa för att skapa bra stämning på våra matchträffar.

Arsenal Sweden anordnar sju träffar runt om i landet - klicka på din närmsta ort nedan och anmäl dig redan idag. Vissa matchträffar har begränsade platser och du vill naturligtvis inte stå utan!

Vi ses till helgen!