Medlemmar: 3260 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Häng med Arsenal Sweden säsongen 15/16

Medlemserbjudande - förnya och få pin

mån 4 maj 2015 kl 11:20

Alla som förnyar sina medlemskap får en exklusiv medlemspin på köpet.

Vi har nu öppnat så att ni kan förnya era medlemskap i Arsenal Sweden. Supporterklubbens säsong slutar den 31 maj. Alla som förnyar sina medlemskap före detta datum får en exklusiv medlemspin på köpet. Denna skickas ut med medlemskorten under sommaren.
För att förnya era medlemskap i Arsenal Sweden loggar ni in på Arsenal.se, klickar på "min profil", sedan fliken medlemskap och där finns en en länk med texten förläng medlemskap en bit ner.
Observera att ni som tecknat medlemskap efter den 4 februari och betalat för resten av denna säsong och nästa inte ska förnya era medlemskap.

Kommentarer

Bild för MickeLi

Klart för ett tag sedan..=)

twitter: @MikeBergkamp

Bild för daddy dj

Betalt och klart jag och frugan ser framemot ytterligare ett år i passionens tecken, alltså Arsenal inget annat om ni nu trodde. Lite gull i halvtid hinns nog med.

Bild för Eddie Eriksson

Ordnat!

Bild för Ulf Dejehed

Då var det klart

Bild för Jon B

Kan tänka mig göra detta! Vet jag vad jag kommer få betala? Medlemsavgiften verkar ha ökat för varje år jag betalat. Ska det vara så är jag okej med det. ☺ Tänkte bara se om det var jag som var exklusiv i detta. 

Bild för Johan Marklund

Detta kommer vara självklart för mig nu framöver. Förstår inte att jag inte gått med i Arsenal Sweden förrän förra året. Grymma skribenter, bra forum, trevliga admins och en trevlig gemenskap med tusentals likasinnade! 

Ser framemot FAcup finalen och även nästa säsong som jag personligen tror blir något utöver det vanliga! :) COYG

Behind every kick of the ball there has to be a thought.