Medlemmar: 8555 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger tycker att Arsenal borde ha besegrat Manchester United.

Wenger: "Vi dominerade andra halvlek totalt"

sön 17 maj 2015 kl 19:46

Arsene Wenger tycker att Arsenal trots en dålig start borde ha vunnit matchen. Effektiviteten var inte tillräckligt bra.

- Manchester United var bättre än oss i första halvlek, och vi var inte med i matchen. I andra halvlek tycker jag att vi tog över och dominerade totalt. Vi hade chanser för att avgöra matchen, men satte inte dit bollen, säger Arsene Wenger till Sky Sports.

Arsenalmanagern har just nu en trupp med få skadade spelare, och han står inför angenäma problem när det gäller att ta ut truppen till de avslutande matcherna av säsongen.
- Jack är tillbaka och börjar hitta formen och Theo är tillbaka nu. Det märks att man är i form när man gör mål. Vi har en stark trupp. Det viktigaste är att avsluta bra de sista två matcherna i ligan, och vi ville prestera bättre idag efter Swanseamatchen.

När det gäller säsongen som helhet är Wengers analys att laget inte hade någon bra höst på grund av att spelarna var slitna efter VM-slutspelet.
- Vi kom inte riktigt igång i höstas på grund av VM, så nu vill vi säkra tredje- eller andraplatsen och sedan vara med från början nästa säsong.

Wenger börjar också blicka framåt mot cupfinalen om två veckor, men rutinen säger att det inte finns någon given favorit i matchen mot Aston Villa på Wembley.
- I en final handlar allting om dagsform, så det är 50-50. Men vi lärde oss mycket i fjol som vi kan ha nytta av i år.