Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech ser ut att få göra debut för Arsenal i Singapore.

Truppen som reser till Singapore

tor 9 jul 2015 kl 08:05

Arsenal har meddelat vilka spelare som kommer följa med laget till försäsongsturneringen i Singapore.

Med anledning av sommarens internationella turneringar är Alexis Sanchez, David Ospina och Serge Gnabry fortfarande på semester. Gnabry ska vara tillbaka i träning 20 juli, Ospina 27 juli och Alexis först den 3 augusti. Calum Chambers, utan speltid i U21-EM, har bestämt sig för att förkorta semestern och följer med till Asien.

Danny Welbeck och Tomas Rosicky behöver rehabilitering för mindre skador och stannar därför i London. Noterbart är att Petr Cech med all sannolikhet kommer göra debut i Arsenal. Fler som kan få göra debut är Dan Crowley, Alex Iwobi, Chris Willock och Jeff Reine-Adelaide som följer med från ungdomslaget. Den sistnämnde kom till Arsenals ungdomslag nu under sommaren från franska FC Lens.

Hela truppen

Chuba Akpom, Mikel Arteta, Hector Bellerin, Santi Cazorla, Petr Cech, Calum Chambers, Francis Coquelin, Dan Crowley, Mathieu Debuchy, Mathieu Flamini, Gabriel, Kieran Gibbs, Olivier Giroud, Alex Iwobi, Laurent Koscielny, Emiliano Martinez, Per Mertesacker, Nacho Monreal, Alex Oxlade-Chamberlain, Mesut Özil, Aaron Ramsey, Jeff Reine-Adelaide, Wojciech Szczesny, Theo Walcott, Chris Willock, Jack Wilshere, Gedion Zelalem