Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Theo Walcott firar sitt mål tillsammans med Jeff Reine-Adelaide och Chuba Akpom.

Walcott: "Vi var tvugna att vara tålmodiga"

sön 26 jul 2015 kl 21:00

Theo Walcott sköt hem Emirates Cup till Arsenal. Efter matchen framhåller ungdomsspelarnas insatser.

Theo Walcott, som gjorde matchens enda mål när Arsenal besegrade Wolfsburg, säger att Arsenal är en perfekt klubb för unga spelare.
- Killarna spelar med stor entusiasm och managern ger dem möjligheten. Det är därför han är bra på sitt jobb. Klubben är fantastisk på att utveckla de här talangerna som kommer fram och ni kommer säkert få se mer av dem den här säsongen. Det kommer att utvecklas. De tränar med oss varje dag och de kommer bara bli bättre av det. De passar in i Arsenal och visade fint spel därute idag, säger Walcott.

Engelsmannen är tydlig med att Wolfsburg var en tuffare motståndare än Lyon.
- Den var väntat att matchen idag skulle bli annorlunda jämfört med igår. Vi hade en galen period igår när vi spelade fantastisk fotboll. Idag var Wolsburg mer organiserat, och det var svårt att bryta ner dem. Vi var tvungna att vara tålmodiga och till slut fick vi en fin 1-0-seger.

Om det nya kontraktet är Walcott fortfarande fåordig.
- Processen fortsätter och jag är säker på att alla får reda på det om någonting händer.