Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger har aldrig besegrat ett lag tränat av José Mourinho.

Wenger: "Det är ingen vänskapsmatch"

lör 1 aug 2015 kl 01:28

Arsene Wenger vet att Community Shield inte kommer att analyseras som en träningsmatch. Han blir dock inte påverkad av pressens skriverier varken om matchen eller Jose Mourinho.

För många framstår Community Sheild som en avslappnad historia - nära nog en träningsmatch. Arsene Wenger håller inte med och menar att söndagens match kommer att bedömas som vilken tävlingsmatch som helst.
- Det kommer inte att vara en vänskapsmatch. Det är en del av spelet idag, och vi måste acceptera att varje match blir bedömd som det definitiva avgörandet även om det inte känns som det för oss. "Tribunalen" kommer att börja jobba efter matchen på söndag och dra slutsatser, men oavsett om det är positivt kommer vi att fortsätta jobba på vårt sätt och fokusera på oss själva, säger Arsenalmanagern.

Wenger har inte besegrat José Mourinho i någon av de matcher de två tränarna har ställts mot varandra, men detta på verkar inte fransmannen. Han säger istället att pressen får fortsätta sitt flörtande med Chelseamanagern.
- De gamla resultaten påverkar mig inte alls. Jag lämnar er kärlekshistoria med honom utan att ingripa. Jag vill inte lägga mig i den.