Medlemmar: 3917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain hoppas på mer måljubel under säsongen.

Oxen: "Jag vill bidra med fler mål"

sön 2 aug 2015 kl 20:06

Matchhjälten Alex Oxlade-Chamberlain vill bidra med fler mål för Arsenal under den kommande säsongen. Och han vill gärna fortsätta vinna på Wembley.

“Oxen” gjorde matchens enda mål då han tjusigt överlistade Courtois i Chelseamålet i mitten av den första halvleken. Han är glad över sitt mål, men också över att hans fina facit av vinster på Wembley håller i sig.
- Det är väldigt trevligt att komma till Wembley och vinna. Jag tror inte att jag har förlorat på Wembley. Hoppas att det fortsätter så länge, säger matchvinnaren till BBC Radio.

- Vi ville att vår fina svit här skulle fortsätta och är överlyckliga över att vinna ännu en trofé. Personligen är jag glad att jag gjorde det avgörande målet. Det här var en stor match för oss och vi ville visa vad vi kan för managern och för våra fans.

Mittfältaren har fått en del kritik under de senaste säsongerna för att han inte gör tillräckligt många mål. Detta är han nu besluten om att ändra på.
- Jag vill bidra mer med mål den här säsongen, det är ett målsättning jag har satt upp för mig själv.