Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Arsene Wenger hålla sig ifrån att ta ut Alexis Sanchez till matchtruppen på söndag?

"Jag tror inte att Alexis kan spela"

tor 6 aug 2015 kl 21:09

Arsene Wenger har gett den senaste infon om skadeläget inför ligapremiären på söndag. Ger han en liten öppning för att Alexis Sanchez finns med i matchtruppen?

Klart sedan tidigare är att Danny Welbeck är fortsatt skadad och missar premiären. Detsamma gäller Tomas Rosicky som ännu inte har kunnat spela under försäsongen. Dessutom missar Jack Wilshere de första veckorna av säsongen.

Om Wilshere sa Wenger förra veckan att det rörde som om dagar innan engelsmannen skulle kunna spela, men det visar sig att informationen inte stämmer.
- Det var en tråkig överraskning. Det är en stressfraktur på vadbenet som kommer att stoppa honom från spel i några veckor. Det finns ingen skada förutom frakturen. Han fick skadan efter en kollision på träning som var en ren olyckshändelse, säger Arsene Wenger.

Alexis Sanchez är tillbaka i träning sedan ett par dagar, och Wenger medger att chilenarens fysiska status är god.
- Jag tror inte att han är med på söndag, det är nog lite för tidigt. Vi får bestämma oss i slutet av veckan, men jag tror inte att han är med. Han kom tillbaka i god form så det ser positivt ut. Jag är inte överraskad över det för jag kan inte föreställa mig honom ligga och lata sig i fyra veckor och göra ingenting. Det skulle inte vara han.