Medlemmar: 5528 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Slaven Bilic har självförtroende inför matchen mot Arsenal.

Bilic: "Vi tror på oss själva"

fre 7 aug 2015 kl 21:56

West Hams manager Slaven Bilic gör Premier League-debut som manager på söndag. Han tror att hans spelare kan nå ett bra resultat på Emirates.

Slaven Bilic, manager för West Ham sedan ett par månader tillbaka då han ersatte Sam Allardyce, har respekt för Arsenals kvicka spel.
- Arsenal är en storklubb och har redan vunnit en trofé den här säsongen. Jag såg dem spela mot Wolfsburg och det är samma Arsenal som förut. De vill ha bollen och behålla bollen, är rörliga och det snabbaste laget i ligan samt bäst på kontringar. När du tappar bollen är de väldigt farliga, säger Bilic till West Hams hemsida.

Samtidigt är kroaten försiktigt positiv till sitt lags chanser.
- Mot Wolfsburg och mot Chelsea visade Arsenal att de har utvecklats defensivt som en enhet. De har flyt just nu och har gott självförtroende, men vi tror på oss själva och vi kan åka dit och spela bra fotboll. Vi kan få med oss något från matchen.

Arsenallånet Carl Jenkinson saknas i matchtruppen då utlånade spelare inte är tillgängliga i matcher mot sin ordinarie klubb. Dessutom är Andy Carroll fortfarande knäskadad. Utöver det saknar Hammers Enner Valencia som skadade benet i lagets kvalmatch till Europa League mot Astra Giurgiu för en dryg vecka sedan.

West Ham spelade returmatchen mot Astra i torsdag och mönstrade en något B-betonad startelva. Laget föll då med 2-1 och är därmed ute ur europaspelet den här säsongen.