Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här gör West Ham 0-1.

Mertesacker: "Vårt jobb att komma tillbaka"

sön 9 aug 2015 kl 23:54

Per Mertesacker är besviken över Arsenals spel i den tunga förlusten mot West Ham. Nu handlar allting om att komma tillbaka säger tysken.

- Ibland är det svårt att förklara varför det blir ett visst resultat. Vi spelade bra på försäsongen, men det betyder ingenting. Det är en tung förlust för oss så nu behöver vi tid för att lugna ner oss, undvika skador och se fram emot nästa söndag, säger Mertesacker.

Arsenalmittbacken menar att Arsenal slarvade för mycket, men att West Ham var värda vinsten.
- Vår första halvlek var inte för dålig, men vi hade lite för dåligt kontroll. Vi tappade mycket boll, var inte alltid tillräcklig tålmodiga och de gjorde mål vid rätt tillfällen. De skapade inte så många chanser, men straffade oss när de fick möjlighet vid en fast situation och i andra halvlek när vi tappade bollen. Vi är besvikna över de insläppa målen, men i slutändan förtjänade West Ham att vinna för de försvarade lågt och vi hittade ingen lösning.

Arsene Wenger pratade innan matchen om att en av lagets målsättningar är att få till en bra start i ligan. Även Mertesacker betonar vikten av detta.
- Vi hade velat ha ett annat resultat, men vi får acceptera detta. Nu är det vårt jobb att komma tillbaka. Ibland behöver man en dålig start för att inse att man behöver ge mer än vad vi gjorde. Vi vill ha en bättre start på säsongen än förra året, så att starta med en match som den här är inte bra och det blir ännu viktigare att komma tillbaka snabbare.