Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Roys tre gooners.

Arsenaltrio med i landslaget

mån 31 aug 2015 kl 17:57

Gibbs, Oxen och Walcott - det är de tre Arsenalspelarna som får plats i Roy Hodgsons engelska landslagstrupp.

Roy Hodgson har tagit ut tre Arsenalspelare till den engelska landslagstruppen som möter San Marino och Schweiz under det stundande landslagsuppehållet. Theo Walcott får sällskap av Kieran Gibbs och Alex Oxlade-Chamberlain. Gibbs får alltså chansen trots endast sju minuters speltid i Premier League än så länge under säsongen, men i och med att Evertons Lieghton Baines är skadad minskar konkurrensen på vänsterbacksplatsen. Där lär han få konkurrera med Manchester Uniteds Luke Shaw.

Truppen i sin helhet:
Målvakter: Joe Hart (Manchester City), Jack Butland (Stoke), Tom Heaton (Burnley)
Försvarare: Nathaniel Clyne (Liverpool), Luke Shaw (Manchester United), Kieran Gibbs (Arsenal), Gary Cahill (Chelsea), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Phil Jagielka (Everton).
Mittfältare: Michael Carrick (Manchester United), James Milner (Liverpool), Ross Barkley (Everton), Jonjo Shelvey (Swansea City), Ryan Mason (Tottenham Hotspur), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Fabian Delph (Manchester City).
Forwards: Raheem Sterling (Manchester City), Wayne Rooney (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott (Arsenal).