Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott sätter ett av sina två mål mot San Marino.

Arsenalspelare klara för EM

mån 7 sep 2015 kl 10:00

I helgen kvalificerade sig både Tjeckien och England för EM - och flera Arsenalspelare kan börja ladda för nästa sommars mästerskap i Frankrike.

England blev det första landet att kvala in till nästa sommars EM i Frankrike. The Three Lions vann enkelt med 6-0 borta mot San Marino och efter sju raka segrar är Roy Hodgsons gäng garanterade minst en andraplats i gruppen. Nu tyder så klart det mesta på att engelsmännen vinner gruppen före Schweiz.
Alex Oxlade-Chamberlain startade för England - men det var inhopparen Theo Walcott som skrev in sig i målprotokollet.
Walcott ersatte "Oxen" i den andra halvleken och gjorde Englands fjärde och sjätte mål.

Tjeckien med Petr Cech i kassen blev samtidigt som Island och Lasse Lagerbäck EM-klara igår. Tjeckerna slog Lettland borta med 2-1 och har tillsammans med Island 19 poäng i grupp A. Med bara två matcher kvar kan varken Turkiet med 12 poäng eller Holland med 10 gå ifatt.