Medlemmar: 8782 st.

Olivier Giroud nickade in 2-0-målet mot Stoke.

Hånad i veckan - målskytt idag

lör 12 sep 2015 kl 18:45

I måndagens match blev Olivier Giroud utbuad av fansen och utbytt efter en timme. I dagens match mot Stoke kom han in och nickade in 2-0-målet.

Olivier Giroud hade ett tungt landslagsuppehåll. Hånad och utbytt i landskampen mot Serbien i måndags. I dagens match mot Stoke startade han på bänken för andra matchen i följd.

Fransmannen kom dock in efter 75 minuter och tio minuter senare knoppade han in en frispark för 2-0. I den första halvleken hade Theo Walcott gett Arsenal ledningen efter en fantastik framspelning av Mesut Özil och ett kyligt avslut av engelsmannen.

Att Arsenal för tillfället har problem att hitta nätet märktes tydligt, med 29 avslut varav 12 på mål - men endast två mål. Frågan är vem av Walcott och Giroud som kommer ha startplatsen på topp framöver.