Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger var förbannad efter matchen.

Wenger: "Det är vidrigt"

lör 19 sep 2015 kl 17:31

Arsene Wenger höll inte tillbaka på ilskan i intervjun med BBC efter förlusten mot Chelsea.

Arsene Wenger hade inte mycket till övers för domare Mike Dean när han blev intervjuad av BBC efter förlusten mot Chelsea.
- Jag ber Mike Dean att kolla noggrant vad Diego Costa gjorde innan Gabriel åkte ut. Det är en skam att han kommer undan med det. Jag är väldigt besviken på Mike Deans insats. Dessutom får vi en spelare utvisad. Jag håller med om att han inte borde ha reagerat och han är också skyldig. Vi vill inte ha det [beteendet]. Men att Diego Costa kommer undan med ett gult kort är vidrigt.

Reportern: Tycker du att han [Diego Costa] försöker få dina spelare att reagera?
- Nej, se vad han gör innan utvisningen. Han slår Koscielny i ansiktet och i bröstet, två gånger i ansiktet. Det är helt enkelt inte acceptabelt, men han kommer undan med det för att han spelar på domarens naivitet. Jag tycker att vad som hände är helt oacceptabelt.

Om spelet i andra halvleken sa Wenger:
- Vi kämpade men jag är besviken på att vi släpper in ett mål på en fast situation, för andra gången på tre dagar. I en sådan här match har du inte råd med det.

Angående Santi Cazorlas andra gula:
- Santi gick för bollen och träffade honom på benet. Hur många förseelser gjorde inte dem sig skyldiga till utan att få gult kort? Jag tycker det var väldigt hårt dömt att ge honom ett andra gult kort för det. Jag kunde inte heller se varför de fick frisparken som de gjorde mål på, när Ramsey bara tog bollen.