Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mållös drabbning i Wales mellan Arsenal och Swanseas ungdomar.

Mållöst för U18 i Wales

lör 3 okt 2015 kl 18:27

0-0 och ett ineffektivt Arsenal blev resultatet av U18s bortamöte med Swansea City under lördagsmorgonen.

Arsenals U18 reste under fredagen till Swansea. På lördagsmorgonen mötte man Svanarnas ungdomar på Landores träningsanläggning.
Arsenal, för dagen spelandes i guld dominerade spelmässigt matchen igenom. Rapporter ifrån Wales säger att Swansea ska vara nöjda med det resultatet, det tack vare en stabil backlinje. Trots mycket bollinnehav tilläts inte The Gunners att komma nära mål så ofta.

Nyförvärvet ifrån Ajax, Donyell Malen gjorde sin första start i U18-laget efter att tidigare i veckan tränat med A-laget. Svenske mittbacken, Kristofer Da Graca återtog sin startplats i backlinjen. Vlad Dragomir, som i somras kom ifrån ACS Poli Timisoara i Belgien, fanns även med i truppen för första gången.

Frans De Kats mannar är den årskull ifrån London Colney som startat säsongen mest ojämnt. Man har fyra segrar, två oavgjorda och två förluster efter åtta spelade omgångar. Just nu placerar man sig på en femte plats i Premier Academy League, fem poäng efter ledande Chelsea. Härnäst väntar ett hemmamöte med Leicester nästa lördag.

Swansea-Arsenal U18 0-0

Så spelade Arsenal:

Ryan Huddart - Jordi Osei-Tutu, Kristofer Da Graca, Kostas Pileas, Ilias Chatziheodoridis – Marcus Agyei-Tabi, Charlie Gilmour – Aaron Eyoma, Joshua DaSilva, Tyrell Robinson – Donyell Malen.

Avbytare: Vlad Dragomir, George Phillips, Nathan Tella, Eddie Nketiah.