Medlemmar: 6124 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen kunde stoppa Walcott och Arsenal idag.

Walcott: "En seger för managern och fansen"

sön 4 okt 2015 kl 19:33

Det var en pratglad Theo Walcott som blev intervjuad av Sky Sports efter segern mot Manchester United.

Theo Walcott var självfallet mycket nöjd efter dagens briljanta lagprestation i mötet med Manchester United.
- Man kunde känna att viljan var där redan från start. Vi måste visa det i fler matcher. Om du tittar på vårt facit i Premier League så ser det faktiskt helt okej ut, alla verkar slå alla för tillfället. Vi ser väldigt starka ut och vill dominera så här hemma mot de stora lagen, sa Walcott till Sky Sports efter matchen och fortsatte:
- Vi borde spela så här varje vecka. Det kommer smärta i många kroppar idag, med all rätta. Vi jobbade väldigt hårt för detta, allt för managern.

Arsenal rivstartade matchen med ett fantastiskt spel i den första halvleken.
- Vi spelare pratade ihop oss innan matchen och ville göra detta för fansen. Vi spelar ofta bra men det är inte alltid vi får utdelning för det. Idag var helt otroligt. Ingen hade kunnat stoppa oss under de första tjugofem minuterna. Det här var bland det bästa fotbollen jag har varit inblandad i. Det var det gamla Arsenal, allt klickade för oss.

- En hållen nolla är viktig i sådana här matcher, eftersom att vi vet med oss att vi kommer göra mål. Den här insatsen skickar en signal till övriga lag att vi är här för att synas. Vi fick en grymt support från läktarna från början, spelarna känner av det. Vi lät de komma in på oss och kontrade sedan, vilket passar oss, avslutade Walcott.