Medlemmar: 8103 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Förlust på lördagsmorgonen. Nästa vecka väntar ett viktigt möte med Aston Villa för U18.

U18 föll tungt i Southampton

lör 17 okt 2015 kl 18:14

Arsenals U18-lag har börjat årets säsong klart bättre än föregående. Dock så har man ibland riktiga dalar i sina prestationer. Idag var en sådan dag och man tappade till hela 4-1 borta mot The Saints.

Arsenals ungdomar reste söderut igår för dagens match mot Southampton. Det skulle bli den jobbigaste morgonen hittills i år för Frans De Kats mannar. En före-detta spelare ifrån Arsenals akademi var även högt inblandad i att sänka sin gamla klubb.

Olufela Olomola spelade för Arsenal innan han ens hade nått tonåren. Idag gjorde han två mål och stod för en bra prestation när hans Saints vann med 4-1. Arsenals enda mål gjordes utav Charlie Gilmour och var en kvittering till 1-1.

Arsenal U18 tar emot Aston Villa på London Colney nästa lördag. Den matchen är enormt viktig då Aston Villa just nu ligger femma, en placering före Arsenal med en poäng mer.