Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain tvingades till ett tidigt byte i matchen mot Sheffield Wednesday.

"Oxen" och Walcott tvingades utgå

tis 27 okt 2015 kl 21:57

Alex Oxlade-Chamberlain lämnade Hillsborough redan efter knappt fem minuters spel. Hans ersättare, Theo Walcott, klarade bara av en kvart innan han också bytte.

Oxlade-Chamberlain, vars karriär har präglats av ständiga skadeuppehåll, fick chansen centralt på mittfältet i ligacupmatchen mot Sheffield Wednesday. Engelsmannens otur verkar dock hålla i sig då han tvingades till ett byte redan i den femte minuten. Enligt Sky Sport ska bytet ha varit förebyggande sedan "Oxen" fått en känning i baksidan av låret, men det är än så länge obekräftade uppgifter.

Ersättare på mittfältet blev Theo Walcott, och han hann vara på planen i drygt tio minuter innan även han grinade illa och påkallade fysioterapeuten Colin Lewins uppmärksamhet och tog sig åt vaden. Walcott försökte vara kvar på planen, men i den 19:e minuten vinkade han för byte. Engelsmannen ersattes av Ismael Bennacer som därmed fick göra debut i Arsenaltröjan.

- Det är två muskelskador, men jag vet inte hur allvarliga de är. Man måste vänta i 48 timmar innan man kan se hur illa det är, säger Arsene Wenger till Arsenal.com.