Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger var inte nöjd med Ligacupinsatsen mot Sheffield Wednesday.

Wenger: "Vi såg väldigt naiva ut"

tis 27 okt 2015 kl 23:41

Arsene Wenger är besviken över förlusten mot Sheffield Wednesday. Men har är mer besviken över skadorna på Walcott och Oxlade-Chamberlain.

- Det var en väldigt dålig kväll för oss för vi förlorade två viktiga spelare i inledningen, och efter det kom vi inte upp i den nivå som krävs för att spela mot ett lag som Sheffield Wednesday. Vi får gratulera dem, för de var vassare, kvickare och mer bestämda. Vi hade mycket boll, men vi skapade ingenting, säger Wenger.

Arsenals försvarsspel lämnade mycket att önska. 2-0 i halvtid blev snabbt 3-0 i andra halvlek och hemmalaget hade bud på mer. Wenger är naturligtvis inte nöjd.
- Det är en besvikelse att släppa in två mål på fasta situationer. Vi såg väldigt naiva ut.

Wenger gav fyra unga spelare chansen att debutera. Glen Kamara och Alex Iwobi spelade från start, medan Ismael Bennacer och Krystian Bielik byttes in. Arsenalmanagern var dock måttligt imponerad av dem och antydde att det inte blir några fler chanser på ett tag för kvartetten.
- Nivån var för hög för dem. Ingen av dem är redo att spela på den här nivån.

Skadorna på Walcott och Oxlade-Chamberlain sätter ytterligare press på en allt tunnare Arsenaltrupp och Wenger är orolig inför de kommande matcherna mot Swansea och Bayern München.
- Vi har för få spelare just nu. Vi förlorade Chamberlain och Walcott idag och vi har redan några spelare borta. Det var tufft att förlora idag, men det är värre att vi har förlorat spelare inför de kommande matcherna.