Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Serge Gnabry i kamp med en Port Vale-spelare i sin hittills enda match från start för West Bromwich.

Pulis: "Gnabry håller inte måttet"

ons 28 okt 2015 kl 00:05

Serge Gnabry är utlånad till West Bromwich, men har inte fått mycket speltid. Anledning är, enligt managern Tony Pulis, att tysken inte är tillräckligt bra.

Serge Gnabry, som missade hela fjolårssäsongen på grund av en efterhängsen knäskada, gick i augusti till West Bromwich på lån för att få välbehövligt speltid. Så här långt har 20-åringen fått sparsamt med speltid - bara en match från start i ligacupen och två inhopp i ligan - och han har inte varit med i matchtruppen sedan den 28 september. WBA-managern säger nu att Gnabry är för dålig.
- Serge har kommit hit för att spela matcher, men för tillfället är min åsikt att han inte är på rätt nivå för att spela, säger Pulis till The Express and Star.

- Han kommer från akademifotboll och har inte spelat mycket i ligan. Blir spelare verkligen förberedda för ligaspel i akademierna? Och nu pratar vi om Premier League-fotboll här.

Gnabrys utlåning är planerad att sträcka sig över hela säsongen, men efter Pulis sågning i kombination med att Arsenal har drabbats av flertalet skador spekuleras det redan om en snar återkomst till London för mittfältaren.