Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen rolig kväll för Arsenal i München.

Per: "Vi spelade utan mod"

ons 4 nov 2015 kl 23:25

Per Mertesacker vill nog bara glömma insatsen i München. Tysken säger att The Gunners inte hade något att sätta emot när Bayern fick igång sitt spel.

Per Martesacker, Arsenals lagkapten för kvällen, är naturligtvis mycket besviken när han möter pressen efter matchen. Han säger att Lewandovskis tidiga ledningsmål blev avgörande för matchen.
- De gjorde mål för tidigt och då hittade de sin rytm. Det gjorde det för svårt för oss att stå emot, säger han till BT Sport.
- Vi gjorde visserligen 1-1, men de säger att det var hands. Det hade kunnat ge oss självförtroende för idag spelade vi utan mod och det är en stor besvikelse.

Mittbacken menar dock att Arsenal inte har gett upp förhoppningarna om att avancera från gruppspelet och att allting nu handlar om att få till et bra resultat i derbyt mot Tottenham på söndag.
- Det är inte över, och det är så vi närmar oss situationen nu. Det var tufft i kväll, men vi kommer lära oss av det och studsa tillbaka direkt på söndag. Vi behöver skärpa till oss, lägga undan all negativ energi och slå tillbaka.