Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger var nöjd med en poäng mot Tottenham.

Wenger: "Rättvis poäng"

sön 8 nov 2015 kl 19:55

Arsene Wenger var nöjd med poängen som Arsenal fick med sig i dagens derby mot Tottenham.

Arsenal var på väg mot en tung förlust mot Tottenham men Kieran Gibbs byttes in med drygt tjugo minuter kvar och kvitterade bara fyra minuter senare, och matchen slutade 1-1.
- Det är såklart oväntat att en ytterback skulle göra mål men han har spelat på kanten som ung och visade att han är en smart spelare och hade den kvalité som behövdes, sa Wenger till Viasat efter matchen.

Arsenal gjorde ingen bra insats men när väl kvitteringen kom var man inte så långt ifrån att även göra ett segermål.
- Vi visade återigen god karaktär när vi låg under och kunde ha vunnit matchen de sista femton minuterna, men oavgjort är ett rättvist resultat.

Nu väntar ett landslagsuppehåll och Arsenal hoppas såklart få tillbaka några av de skadade spelarna och samtidigt att inte några nya skador inträffar när spelarna representerar sina landslag. Santi Cazorla var en av spelarna som såg märkbart trötta ut under matchen och blev utbytt i paus.
- Santi var inte sig själv så jag blev tvungen att byta ut honom i paus. Vi borde få tillbaka några spelare från skada under uppehållet och jag hoppas att inga nya skador tillkommer, kommenterade Wenger.