Medlemmar: 3419 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är PL:s bäste tränare i oktober.

Wenger månadens tränare i oktober

tis 10 nov 2015 kl 10:39

Arsene Wenger har för 15:e gången fått utmärkelsen månadens tränare i Premier League.

Arsenal hade ett bra oktober i ligaspelet och tog fyra raka segrar.
3-0 mot Manchester United.
3-0 mot Watford.
2-1 mot Everton.
Och 3-0 mot Swansea.

De fyra segrarna tog Arsenal till delad serieledning med Manchester City och när PL idag meddelade vilka som fått pris för bästa insats för oktober så utsågs Arsene Wenger, för 15:e gången, till månadens tränare.
Många Arsenalfans hade nog gärna sett Mesut Özil få priset månadens spelare efter sitt bländande spel och ett mål och sex assist på de fyra ligamatcherna, men det priset gick till Leicesters Jamie Vardy.