Medlemmar: 6126 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U18-laget vann mot Brighton.

Robinson hjälte för Arsenal U18

sön 15 nov 2015 kl 05:00

Tyrell Robinson stod för två mål när Arsenals ungdomar besegrade Brighton med 3-1 under lördagen. Laget fortsätter att ha en bra säsong och hakar på i tabelltoppen.

Frank De Kats mannar i Arsenal U18 har haft en klart bättre säsong i år om man jämför vid samma tid under föregående år. Brighton & Hove Albion gästade London Colney på lördagen kring lunchtid och då skulle framgången fortsätta.

En spelare skulle få stå i centrum lite extra denna dag. Tyrell Robinson har under ett par veckor nu varit petad ifrån truppen då han protesterat och visat frustration över uteblivna chanser att få spela i U21-laget. Denna lördag skulle han dock ge svar på tal till tränarstaben. Ytterforwarden stod för två mål och var dagens stjärna i Arsenal. Den franske anfallaren, Yassin Fortune stod för lagets tredje mål i matchen när man besegrade Brighton med 3-1. Detta var Arsenal U18s tredje raka seger och man placerar sig på tredjeplats bakom Chelsea och Reading.

Nästa match i ligaspelet är borta mot West Ham senare denna månad. Flera kommer också att få speltid mot Dinamo Zagreb i UEFA Youth League, tisdagen 24e november.