Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Oxlade-Chamberlain göra efterlängtad comeback på söndag?

Oxen kan vara tillbaka mot Norwich

fre 27 nov 2015 kl 10:13

Ny bortamatch i ligan i helgen - och när Arsene Wenger summerar skadeläget kan en spelare vara tillbaka i spel igen. Alex Oxlade-Chamberlain.

Alex Oxlade-Chamberlain har inte spelat sen bortamötet med Sheffield Wednesday i Ligacupen (förlust 0-3) för en månad sedan. En lårskada har satt stopp för spel och mittfältaren har missat fem matcher.
Men när Arsenal reser till Carrow Road på söndag eftermiddag kan Oxen vara tillbaka.
- Han ska kunna vara med i truppen, säger Wenger.

The Gunners har inga nya skador sedan 3-0-segern mot Dinamo Zagreb, men enligt Wenger finns viss oro för Alexis Sanchez och Joel Campbell.
Båda ska ha småskador.
- Han hade en liten hamstringskada och Joel Campbell hade lite problem med en vad, säger Wenger.

Det lät dock inte på Wenger som att det skulle vara någon fara att de inte skulle kunna spela på söndag, men fransmannen medgav ändå att han var tvungen att kolla av med dem idag eller imorgon om de var redo för spel.
Det har innan varit snack om att Wenger vill ge Alexis Sanchez lite vila efter mycket hårt spelschema för chilenaren.
- Spontant skulle jag säga att det kanske inte är bästa läget nu, men vi får se. Man ville inte gärna vila en spelare som är i form och som gör mycket mål, säger Wenger.

Däremot lär Aaron Ramsey vara redo för att starta matchen i och med att walesaren hoppade in och fick 23 minuter spel i tisdags.
Men skadelistan är fortsatt lång och Theo Walcott (som dock snart är tillbaka), Jack Wilshere, Tomas Rosicky, Danny Welbeck, Mikel Arteta och Francis Coquelin kommer att missa matchen på Carrow Road.