Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu slår vi upp portarna för den nya webshopen.

Nu öppnar Arsenal Swedens nya webshop

tor 3 dec 2015 kl 02:05

Idag är det premiär för Arsenal Swedens nya webshop - varmt välkomna att ta en titt och handla julklappar!

Arsenal Sweden är stolta att äntligen kunna presentera vår nya webbshop som vi jobbat med under hösten. Det är en helt ny plattform som ligger i grunden - och en helt ny layout. Shopen är också mobilanpassad vilket gör det enklare för er medlemmar att handla från er smartphone och läsplatta.

Vi laddar så klart med ett par riktigt fina öppningserbjudanden och under hela dagen den 3 december kan ni köpa alla säsongens träningströjor med 30% rabatt. Dessutom ger vi er 30% rabatt när ni köper tre t-shirts från Arsenal Sweden.

De första åtta som beställer för mer än 500 kronor de första 24 timmarna får med senaste numret av fotbollstidningen Offside.
Alla som lägger en order första dygnet får en gåva på köpet.

Vi kommer under hela december, fram till julafton, att ha ett bra erbjudande varje dag där en vara i shopen kommer att vara rabatterat. Så håll utkik på hemsidan eller på sociala medier framöver.

Om ni upptäcker något som är fel eller som ni tycker känns konstigt, eller om ni tycker att det är bra, skicka gärna ett mejl med feedback till order@arsenal.se

Varmt välkomna till Arsenal Swedens nya webbshop!