Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är ute efter revansch på Koeman efter förlusten på St Mary's för ett år sedan.

Oförändrat skadeläge inför Southampton

fre 25 dec 2015 kl 16:11

Inga nya skador, men heller inga spelare tillbaka. Arsenals ansträngda trupp går nu in i det tuffa julprogrammet.

Tufft matchande väntar Arsenaltruppen. På drygt två veckor ska fyra matcher - Southampton, Bournemouth och Newcastle i ligan samt Sunderland i FA-cupen - spelas. Arsene Wenger kan inte räkna med att några av de skadade spelarna kommer tillbaka i laget under den tiden, även om ett par spelare är på gång.
- Alexis och Arteta är närmast att komma tillbaka. I övrigt är det ungefär samma spelare som vi har haft tillgång till de senaste veckorna som är aktuella, säger Wenger till Arsenal.com och tillägger att Thomas Rosicky kan vara tillbaka i full träning om tre veckor.

Southampton är i en formsvacka för tillfället och har inte vunnit på sex matcher. Wenger påpekar dock vikten av att Arsenal spelar sitt eget spel.
- Det viktigaste för oss är att fokusera på oss själva. Vi kan inte lägga för mycket fokus på Southamptons svagheter. Tittar man på deras lag ser man att de har potential att vara ett väldigt bra lag. Vi måste gå in med inställningen att göra ännu en toppmatch.