Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kom igen Theo, en poäng är bra i Stoke, säger Cech.

Petr Cechs tal lyfte Arsenal

tis 19 jan 2016 kl 00:18

Theo Walcott har efter 0-0-matchen mot Stoke avslöjat att Petr Cech lyfte sina lagkamrater efteråt med ett tal där han poängterade att en poäng på Britannia Stadium inte alls är så dåligt.

Arsenal hade två tuffa bortamatcher förra veckan - först Liverpool och sedan Stoke.
The Gunners gjorde ingen vidare insats på Anfield, men borde nog förvaltat läget bättre och fått med sig tre poäng. Nu blev det bara en när hemmalaget kvitterade sent i matchen.
Söndagens möte på Britannia Stadium slutade 0-0 - och veckans andra kryss var ett faktum.
Arsenal missade därmed chansen att dra ifrån Manchester City i topp, men leder ändå ligan.

Efter matchen ska Petr Cech muntrat upp en besviken trupp med ett förtroendeingivande tal i omklädningsrummet efter matchen.
- Den mentala styrkan i vårt omklädningsrum är den starkaste någonsin, säger The Walcott till Evening Standard.
- Och när du har sådana som Petr Cech i laget så blir det ännu bättre. Han har verkligen lyft upp våra huvuden, när han sade att en poäng i Stoke är väldigt bra, det är en poäng som många andra inte tar.

- Bara se på honom, han har varit på högsta nivå så långe och vunnit mycket, så har vi samma tro som honom är det bara att köra på. Det är alltid svårt att se tillbaka på matcher, men vi tappade två poäng i Liverpool och vi kände att det skulle bli en tuff match i Stoke. Alla stora lag som kommit dit har haft det svårt och Stoke har haft bra resultat. Det var lite blandade känslor i omklädningsrummet, men jag ska inte ljuga, för det var nog ett rättvist resultat, säger Theo.