Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Bellerin flyga in ett efterlängtat guld till Arsenal?

"När allt synkar är vi bäst i ligan"

tis 2 feb 2016 kl 00:46

Arsenal kan gå upp i serieledning igen ikväll. Hector Bellerin tror att Arsenal kommer vara ostoppbara i ligaspelet om bara allt synkar.

Veckoomgång i ligan. Arsenal möter Southampton på hemmaplan. Och vill ha revansch för 0-4-förlusten i mellandagarna. Chans till återtagen serieledning och The Gunners vinner samtidigt som Leicesters och Manchester Citys resultat går vår väg.
15 matcher är kvar på årets säsong.
Och Hector Bellerin tror Arsenal blir svårstoppat om bara allt funkar.
- När allt synkar i laget finns det inget bättre lag i ligan än oss, säger Hector Bellerin till Mirror.
- Vi behöver hitta den rätta balansen i vissa matcher, som det har saknats. Ibland är det svårt när man väger in skador, spelare som kommer tillbaka och spelare på bänken, fortsätter spanjoren.

Trots segern senast i cupen mot Burnley har ligaformen på slutet varit knackig. De tre senaste matcherna har bara genererat två poäng.
- Vi behöver komma tillbaka efter Chelseamatchen, och det är något som vi är bra på. Varje gång vi förlorar får ett resultat som vi inte vill ha så svarar laget alltid upp bra direkt i matchen efter, säger Bellerin.
- Som Manchester United-matchen. Vi hade ingen bra kväll i Champions League före den matchen, men kom tillbaka riktigt starkt i en stor match och spelade 20-30 av den bästa fotbollen vi gjort den här säsongen.

Om slutspurten i ligan säger den unge försvararen:
- Vi är i en bra position om man jämför med förra säsongen när vi slutade trea. Vi spelade väldigt bra fotboll förra säsongen, och hade en grym avslutning och förhoppningsvis kan göra det igen där här säsongen.