Medlemmar: 8076 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain riskerar att bli borta i över en månad.

Nytt skadeuppehåll för Chamberlain?

tor 25 feb 2016 kl 08:34

Alex Oxlade-Chamberlain riskerar att missa ytterligare en längre period av säsongen. Arsenal väntar nu på besked om engelsmannens status.

I tisdagens match mot Barcelona tvingades Oxlade-Chamberlain kliva av tidigt i den andra halvleken sedan han fått en smäll på knät i en duell med gästernas Javier Mascherano i slutet av första halvlek. Mittfältaren ska ha lämnat Emirates på kryckor.

På onsdagen undersöktes "Oxen" och enligt The Mirror är resultatet av den undersökningen ännu oklart, men att det finns oro inom Arsenal att han kan komma att bli borta i över en månad. Chamberlain missade flera veckor spel i höstas sedan han skadades mot Seffield Wednesday i ligacupen.

The Mirror skriver också att den förre Southamptonspelaren dessutom kan få svårt att ta plats i Englands EM-trupp i och med att han riskerar att missa träningslandskamperna mot Tyskland och Holland i slutet av mars.