Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain kan bli borta en längre tid.

Wenger: "Alex är förkrossad"

fre 26 feb 2016 kl 12:55

Arsene Wenger bekräftar att Alex Oxlade-Chamberlains knäskada kommer att hålla honom borta från spel under flera veckor. Engelsk media spekulerar nu i huruvida mittfältaren kommer kunna spela EM i sommar eller inte.

Wenger säger att det ännu inte är helt klart exakt hur länge en mycket besviken Oxlade-Chamberlain får ägna sig åt rehabträning.
- Han är förkrossad. Låt oss hoppas att vi får goda nyheter och att han bara blir borta två-tre veckor och inte sex eller sju. Det är en ganska allvarlig skada, och han är just nu hos en specialist säger Arsenalmanagern.

- Det är en ny skada. Han blev kluven på mitten av Mascherano och skadade knät i samband med det. Det var en tuff satsning, men det såg inte ut som att avsikten var att skada. Vi får se hur stor skadan på knät är och förhoppningsvis får vi goda nyheter.

Om skadan visar sig vara allvarlig riskerar "Oxen" att missa större delen av återstoden av säsongen, och därmed skulle även sommarens EM vara i fara för honom. Han missade VM 2014 på grund av en knäskada.