Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det WBA eller Watford 12-13 mars? Elneny är troligen med och avgör ödet borta mot Hull 8 mars.

Biljettinformation: WBA/Watford

fre 26 feb 2016 kl 13:14

Omspelet mot Hull är fastställt, men det är fortfarande oklart vilka Arsenal kommer möta helgen 12-13 mars. Här följer info till er som har köpt biljett till Arsenal v West Bromwich Albion.

Arsenal och Hull spelade 0-0 i FA-cupen i lördags vilket betyder att det blir omspel. När den matchen ska spelas meddelades inte förrän igår kväll, men är nu fastställd.
Tisdagen den 8 mars klockan 20.00 svensk tid sker omspelet på Hulls hemmaarena KC Stadium.
Först då vet vi vilka Arsenal kommer att möta helgen 12-13 mars.

Om Arsenal förlorar mot Hull och åker ur FA-cupen:
Då kommer hemmamatchen i Premier League mot West Bromwich Albion att spelas som planerat. Kick off är 17.30 på Emirates Stadium. I och med att det finns en osäkerhet runt detta så har vi inte skickat ut biljetterna till er som ansökt och tilldelats, så blir detta scenario aktuellt kommer ni att få hämta ut era biljetter på plats på arenan före avspark.

Om Arsenal vinner mot Hull och går vidare i FA-cupen:
Då kommer hemmamötet i Premier League mot West Bromwich att flyttas. Den kommer då alltså inte att spelas lördagen den 12 mars klockan 17.30. Istället kommer Arsenal att möta Watford i FA-cupens sjätte omgång. Den matchen kommer i så fall spelas söndagen den 13 mars klockan 13.30.
Arsenal Sweden har bett Arsenal att få samma antal biljetter till den här matchen som mot WBA om den blir aktuell. Så om detta scenario blir aktuellt så kommer vi jobba för att alla ni som har WBA-biljetter ska kunna byta dem mot Watfordbiljetter (beroende på kategorival kan en tilläggsavgift tillkomma om Watford kommer klassas som en B-match, då WBA är en C-match).
Arsenal har lovat oss högsta prioritet och ska göra allt för att kunna lösa situationen om den uppstår, men kan idag inte lova att det blir så då Watford kan ta hela sin cupptilldelning och komma med 9 000 fans.
Tyvärr kommer vi inte att kunna ge besked på den här frågan innan 9 mars då vi inte vet om matchen blir av.

Om Arsenal går vidare i FA-cupen så kommer Arsenal Sweden inte att erbjuda biljetter till andra än de som sökt och tilldelats till WBA - om det inte blir så att vi kan få fler biljetter än de 115 som vi har. Prioritet är att täcka behovet för de som har biljetter till WBA.
De biljetter som vi till WBA idag kommer att säljas så fort nytt speldatum bli satt – om det blir aktuell.