Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här får Coquelin sitt andra gula kort i matchen och visas ut.

Coquelin ber om ursäkt för utvisningen

lör 5 mar 2016 kl 22:22

Francis Coquelin drog på sig två gula kort och åkte ut mot Spurs. Nu ber mittfältaren om ursäkt för tacklingen som gav det röda kortet.

Arsenal hade 1-0 i paus på White Hart Lane och bra kontroll på händelserna. The Gunners startade andra halvlek stabilt och Spurs såg inte ut att komma någonstans i derbyt.
Då drog Francis Coquelin på sig sitt andra gula kort, när han korkat glidtacklade Harry Kane ute vid sidlinjen.
Direkt fick hemmalaget energi och gjorde två snabba mål.
Arsenal kvitterade och fick med sig en pinne.
Efter matchen bad Coquelin om ursäkt för utvisningen.
- En poäng idag är en bra poäng, ett bra resultat för oss. Jag är verkligen ledsen för mitt röda kort, jag vill be om ursäkt för det. Jag tror att, elva mot elva, så kunde vi ha vunnit matchen. Men det röda kortet förändrade matchen. Jag ber om ursäkt till klubben, spelarna i laget och fansen, säger fransmannen till Arsenal.com.

Om tacklingen på Kane säger han:
- Jag trodde verkligen att jag kunde ta bollen när jag glidtacklade, det var det jag gick för. Jag rörde honom och domaren gav mig mitt andra gula.

När Alexis kvitterade satt Coquelin i omklädningsrummet. Han säger att målet var en lättnad för honom personligen.
- Jag såg inte målet, men någon kom och berättade att vi hade gjort ett andra mål. Det var skönt för mig. Jag ville verkligen inte att vi skulle förlora idag för jag tyckte vi spelade bra när vi hade 1-0-ledning.