Medlemmar: 5799 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Trots eger med 4-0 blev Arsene Wenger ifrågasatt av delar av Arsenalsektionen ikväll.

Wenger: "Jag har inte attackerat media"

tis 8 mar 2016 kl 23:29

Efter matchen mot Hull vecklades den famösa banderollen med texten "Arsene - Thanks for the memories but it's time to say goodbye" ut på bortasektionen. Wenger väjer för dess budskap när han intervjuas efter matchen i BT Sports. - Mitt meddelande till fansen är att de ska stötta laget och döma oss i slutet av säsongen, säger Wenger.

Hullmanagern Steve Bruce är dock upprörd över budskapet från läktaren.
- De här så kallade idioterna som vill ha förändring kommer kanske ångra det för resten av livet när den väl kommer, säger han efter matchen.

Wenger kommenterar också den historia som har stötts i media under dagen efter gårdagens presskonferens där han ilsknade till över att ständigt bli ifrågasatt. Det tolkades som att han gick till attack mot den samlade presskåren.
- Jag har inte attackerat media. Jag sa bara att presskonferenserna ibland blir tråkiga och det tror jag att alla som är i den här branschen kan hålla med om.

När det gäller det fotbollsmässiga är Wenger givetvis nöjd efter 4-0-segern.
- Vi gjorde en mycket bra match i lördags och jag är ganska förvånad över hur vi följde upp den. Jag tror inte att man alltid behöver ha ett självförtroende på topp, för man kan fortfarande spela bra även när man inte tror på sig själv fullt ut. Vårt jobb är att spela och vi har visat ikväll att det finns fantastisk laganda i den här laget.